Adcash Reklam Ağı İnceleme



Adcash 2007 yılından beri hizmet gösteren Estonya merkezli reklam platformudur. 2007 yılından bugüne çok büyük işlere imza atmış, büyük markalarla çalışmış ve otoritesini arttırmıştır. Hali hazırda aylık 200 milyon kullanıcı ve 5.2 milyon geri dönüş en büyük reklam şirketleri arasında ilk sıralardadır.



Adcah Yayıncı Ol

Türkçe dil desteği bulunan sitede istatistiklerinizi anlık olarak görüntüleye bilirsiniz. CPM, CPC banner ve CPV görüntü içi reklam çeşitleri bulunmaktadır ve yüksek eCPM oranlarına sahiptir. Adcash kitlenizi analiz edip en ugun reklam gösterimini yaparak reklam verenler ve yayıncıları yüksek sonuçlar almasını sağlıyor. Adcash'ın sadece web site sahiplerine değil oyun ve uygulama geliştiricilerine de hizmet sunduğunu da belirtmek isterim. Eğer bir gelişriciyseniz adcash'ın tam size göre bir reklam ağı olduğunu söyleyebilirim çünki en büyük oyun uygulama geliştiricisi şirketler bile Adcash ile çalışıyor.

Yukarıda Adcash'ın CPV reklam çeşidi olduğunu söylemiştik. Bu reklam çeşidi özellikle film, video sitesi sahiplerinin işine yarayacaktır. Reklamınızı videonuzun başina, ortasına veya sonuna ekleyebilirsiniz. Video reklamlardan kazancınız ziyaretçinizin reklamın 25%, 50%, 75% ve ya 100%'ünü izlemesine bağlı olarak değişecektir. Ayrıca Adcash Anti-Adblock özelliği sayesinde reklamların engellenmesi engeller(biraz saçma bi cümle oldu:) Adcash adblocker'ları 98% oranla alt ediyor. Bu sayede adblock kullanıcıları sitenizden beleşe faydalanamayacak :)

Ödeme konusuna vereceğim bilgiler birçoğunuzu hayal kırıklığına uğratacak olabilir ama böyle büyük ve kaliteli bir reklam şitketi herhalde ödemelerini aksatmadan yapıcaktır. Şöyle ki ödemeter NET 30 sistemiyle yapılmaktadır ve ödeme alabilmeniz için hesabınızda minimum 100€ olması şarttır. Ödeme işlemciler olarak Paypal, Skrill, Webmoney ve Wire Transfer kullanmaktadır.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ExoClick Reklam Ağı İnceleme

Shorte.st Link Kısaltma Servisi İnceleme