Shorte.st Link Kısaltma Servisi İnceleme



Çoğunuzun bildiği gibi link kısaltma servisleri internetten para kazanmanın en kolay yöntemlerinden biridir. Hatta bu yöntemden yararlanmak için bir sitenizin bile olmasına gerek yok. Shorte.st'de bu link kısaltma servislerinden biridir. Yapmanız gereken tek şey paylaşacağınız linkleri shorte.st ile kısaltıp sonra paylaşmak. Ve biri linkinize tıklayıp reklamı geç dediğinde kazancınız hesabınıza geçmiş oluyor.



Shorte.st Kayıt Ol

Elbette her sitede olduğu gibi bu sitede de kazncımız, kazanç sağladığımız kitlenin ülkesine göre değişmektedir. Kazanç tablosuna yazının sonunda baka bilirsiniz. Eğer hitap etdiğiniz kitle Amerika, İngiltere gibi ülkelerse bu servisi mutlaka denemelisiniz. Blogger ver WordPress için özel eklentileri bulunmaktadır. Bu sayede işinizi zorlanmadan ve vakit kaybetmeden kolayca yapabilirsiniz.

İsterseniz sisteme tanıdıklarınızı davet ederek onların kazançlarından 20% koisyon alırsınız. Shorte.st ödemelerini uzun zamandır aksatmadan yapmaktadır. Üstelik ödeme alabilmeniz için fazla beklemenize de gerek yok. Hesabınızdaki para 5$'a ulaştığında ödeme talebinde bulunabilirsiniz. Ödeme yöntemleri olarak Paypal, Webmoney ve Payoneer kullanmaktadır. Siz de bu sisteme kayıt olup websitenizden ve sosyal medyadan hızlı bir şekilde kazanmaya başlaya bilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ExoClick Reklam Ağı İnceleme