ExoClick Reklam Ağı İnceleme





ExoClick 2009 yılında Barselonada kurulan, oldukça popüler bir reklam ağıdır. Her türlü içeriğe sahip sitele için kullanılabilir olsa da Adult siteler için daha uygundur ve güzel kazançlar sağlamanıza yardımcı olabilir. Reklam çeşitleri bakımından da oldukça zengindir. Popunder, Tam sayfa banner, Kapatılabilir bildirim, Video, Banner, Video banner, Direkt link gibi birçok reklam formatlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca reklam formatlarını hepsi mobil optizimasyonlu olup, mobil kullanıcılar için de uygun hale getirilmiştir.



ExoClick Kayıt Ol

Kazançlarınız neye göre hesaplanmasını(CPM, CPC ve ya SmartCPM) kendiniz seçersiniz. Genel olarak kullanıcı tarafından SmartCPM daha çok tercih edilmektedir. Gerçek zamanlı roprlama sistemi ile istatistiklerinizi ve kazançlarınızı detaylı olarak iceleyebilir, kazançlarınızı arttırmaya yönelik araçlardan ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Referansınız olan yayıncıların kazançlarından ise 5% gibi bir kar elde edebilirsiniz.





Siteler eklendikten sonra onay sürecine girmektedir. Ne yazık ki her koşullara uygun olmayan siteler onaylanmaz. Bu koşullara ücretsiz hosting kullanmak, yeterince ziyaretçi almamak, gibi ücretsiz domain kullanmak ve s. dahildir. Minimum çekim miktarı 20$ olup Paypal, Paxum, Epayments, Webmoney ve Havale yoluyla yapılmaktadır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Shorte.st Link Kısaltma Servisi İnceleme