Popunder.net Reklam Ağı İnceleme



Popunder.net tamı tamına 10 yıldır faaliyet gösteren Rusya merkezli güvenilir bir reklam ağıdır. Yüksek CPM oranlarına sahip olan bu reklam ağı ile web sitenizden ciddi gelirler elde edebilirsiniz. Bütün ülkelerden gelen trafiği kabul etmektedir. Hertürlü siteyi kabul eyorlar, hatta site onaylatma diye birşey yoktur. Gösterim ve tıklama başına para ödemektedir.



Popunder Yayıncı Ol

Video, Clickunder, Popunder ve Metin reklamlar da dahil olmak üzere birçok farklı reklam çeşitleri bulun aktadır. Aynı zamanda reklamlarınızınadult içerikli olup olmayacağını da ayarlayabilirsiniz. Adult reklamlar size normal reklamlarda biraz daha fazla kazanç sağlar üstelik tüm reklamlar için reklamcıların verdiği paranın 85%'ni yayınclara veriyor.

Yukarıda da dediğimiz gibi Popunder.net 10 yıl gibi uzun bir süredir hizmet vermektedir ve bu süre içerisinde ödemelerini hiç aksatmamış bir reklam ağıdır. Ödeme alt limiti 1$ olup her haftanın salı günleri yapılmaktadır. Ama siz "bana acil paralazım" derseniz biriken paranızı 5% komisyon ile 2 gün içide de alabilirsiniz. Ödeme işlemcileri ise Paypal, Webmoney, Payoneer, Bitcoin, Okpay, Paxum, ePayment ve CloudPayment'dır.

Yorumlar