Hilltopads Reklam Ağı İnceleme

Hilltop Ads, reklamverenler ve web sitesi sahiplerine yüksek kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen, işlerinde uzmanlaşmış global bir reklam şirketidir. İngiltere merkezli olup hemen hemen her türlü site için uygun bir reklam ağıdır. 3 yıldır faaliyette olmasına rağmen bu süreçte hayli yükselerek tüm dünyada popüler bir reklam ağı olmayı başarmıştır.




HilltopAds Üye Ol

Oyun, haber, eğlence, indirme siteleri, bloglar gibi kategorisi ne olursa olsun ziyaretçiye ve içeriğe uygun optizime edilmiş reklamlar ile yüksek verim alırsınız. Masaüstü ve mobil trafiğinizden kazanç elde etmenize olanak sağlar. Kullanabileceğiniz reklam biçimleri aşağdakilerdir.

* Akıllı telefon ve tabletler için optizime edilmiş mobil banner ve afişler.
* Birçok farklı boyutlarda masaüstü banner çeşitleri
* Mobil site ve uygulamalar için mobil popunder
* Video içi banner
* İletişim kutusuna benzer kapatılabilir reklam kutusu


Anti adblock özelliği ile reklamlarınızın engellenmesini önler. Bu sayede trafiğinizin tamamından gelir elde etmiş olursunuz.

Referans programı ile davet etdiğiniz kişilerin yatırım ve kazançlarından 5% komisyon alırsınız.

İster reklamverenler iterse de yayıncılar için finansal işlemler zamanı(depozit ve ya para çekme) hiç bir komisyon alınmaz. Yayıncı ödemeleri minimum ödeme limiti 50$ ve Net7 sistemi ile düzenli olarak yapılır. Ödeme yöntemleri Havale, Paypal, Paxum, Webmoney, ePayments ve ePayService'tir.

Reklamverenler için minimum depozit 200$ olarak belirlenmiştir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Propeller Ads Reklam Ağı İnceleme

Adcash Reklam Ağı İnceleme