Popads Reklam Ağı İnceleme



Popads uzun yıllardır faaliyet gösteren güvenilir bir pop-up reklam ağıdır. Warez, Porno siteleri de dahil olmak üzere her türlü siteyi kabul eden bir firmadır ancak reklamlarında virüs, trojan ve s. gibi kullanıcıyı rahatsaız eden reklamlar yınlamamaktadır. Popads'ı kendi kategorisinin en iyisi yapan şey popunder reklam ağları arasında en yüksek getiriye sahip olması ve çok uzun bir süredir aktif olmasıdır.



Üyelik İçin Tıkla

Popup reklamın nevolduğunu bilmiyorsanız kısaca anlatayım. Kullanıc sitenin herhangi bir yerine tıkladığınızda yeni sekmede reklam açılmaktadır. Kullanıcı isterse reklamı kapatıp sitenize devam edebilir. Popads reklam getirisi ülkeye göre değişmektedir. Genelde bin gösterim için 1$ üzeri para ödeme yapmaktadır. Anlık raporlama ile tüm istatistiklerinizi anlık olara izleyebilirsiniz.

Minimum ödeme, ödeme aldığınız işlemciye göre değişmektedir. Ödemenizi PayPal ve Payza'ya alacaksanız hesabınızda minimum 5$, Wire transfer ile alacaksanız 2000$ dola olmalıdır. Ödemeler ise genellikle istediğiniz gün yapılır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ExoClick Reklam Ağı İnceleme