Popcash.net Reklam Ağı İnceleme



Hepinize merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere bir popunder reklam ağı olan Romanya merkezli Popcash'ı tanıtacağım. Popcash 2012 yılında beri faliyet gösteren son derece güvenilir bir popunder reklam şebekesidir. Bu reklam şebekesine sitenizi rahatça ekleyebilir ve kazanmaya başlaya bilirsiniz. Site onaylanma süreci çok hızlıdır, hatta dakikalar sürmektedir. Ama bunun aksine site kazanç raporlaması saatlik olarak yapılmaktadır.



Popcash Hemen Katıl

Sitenizi ekledikten sonra tek yapmanız gereken, size verilen javascript kodunu sitenizin herhangi bir yerine yapıştırmak. Popcash'ın reklamları temiz ve güvenli reklamlardır. Ayrıca her ziyaretci için 24 saatte 1 kez reklam gösterdiği için sitenizin kullanıcılarını rahatsız etmez. Böylece kitlenizi düşürmeden üstün kazançlar elde edebilirsiz. Reklam gösteriminden kazancınız ülkelere göre değişmektedir. Mesela Amerikadan 1 gösterime 0.01$ kazanacaksanız bu kazanç Türkiye için biraz daha düşük olacaktır.

Yazının başında da dediğim gibi site son derece güvenilirdir. Ödemelerinizi en geç bir hafta içinde alırsınız. Zaten beş yıldır hizmet veren bir reklam ağından da baka türlüsü beklenemezdi :) Ödemelerinizi nasıl alacağınıza gelicek olursak, hesabınızda 10$ biriktiğinde dilerseniz PayPal, Webmoney ve Bitcoin gibi sanal cüzdanınıza dilerseniz de Wire Transfer vasıtasıyla ala bilirsiniz. Hepinize bol kazançlar dilerim.



Yorumlar