Propeller Ads Reklam Ağı İnceleme



Propeller Ads uzun yıllardır hizmet gösteren, yüksek CPM oranlarına sahip reklam ağıdır. 100 binden fazla sitesi ile aylık 700 milyon reklam gösterimi yapmaktadır. Oldukça popüler olup reklamverenler ve yayıncıların en çok tercih etdiği reklam ağlarından biridir.

Her ülkeden ve her platformdan gelen trafiği kabul etmektedir. Web siteleri için Popunder, Dialog Ads/Push Up, Interstitial ve Banner ad gibi çeşitli reklam türleri mevcuttur. Web sitesi olmayanlar için de Native Direct Ads reklam birimi vardır.


Propeller Ads Kayıt Ol
Sitenizi ilk eklediğinizde bir doğrulama sürecinden geçiceksiniz. Bu adımda size verilen kodu sitenizin kaynak kodlarına ekleyip sitenizi doğrulayın. Sonra dilediğiniz reklam birimini seçerek sitenize ekleyebilirsiniz. Eğer yapamazsanız ve ya birşeyler ters giderse destek ekibinden yardım alabilirsiniz, çok hızlı cevap verirler. Banner reklamlardan biraz düşük kazançlar elde edebilirsiniz ancak Popunder reklamlardan muazzam kazançlar ediceksiniz.

Yayıncılar sevk programında da para kazanabilirler. Davet ettiklerinizin kazamcından 5% komisyon alırsınız. Ödeme kısmına gelincek olursak ödeme alt limiti 100$ olup NET30 sistemiyle yapılmaktadır. Ödeme yöntemleri Paypal, Webmoney, Payoneer ve Havaledir.


Yorumlar

  1. tam axtardigim bloguydu destek olaraq reklama vuracaqdim reklamlar gorsenmir ama (

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hilltopads Reklam Ağı İnceleme

Adcash Reklam Ağı İnceleme